1 kg hvetemel
1 kg sammalt hvete fint
2pk tørrgjær
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1/2 dl hvetekli
3 ss olje
1,5 liter lunkent vann
4 ts salt
Stek på 200 grader i 50-60 minutt!
Jeg orket ikke bruke brødformer (greit med alt som ikke må vaskes ;) ) så jeg laget bare deigen i fire like deler og trillet pølser som var like lange som stekebrettet (kortsiden), hadde på litt solsikkekjerner til pynt og satte til etterheving. De vil vokse sammen men du bryter de bare fra hverandre når de er avkjølt :) enjoy :)
Her elter vi på gamlemåten ;) igjen den oppvasken ;)
Etterheving
Åååå så kos! Er så gøy å bake brød. Lenge siden jeg har gjort det nå :)
SvarSlettJa så av det så greit son eg gjor i dag nesten ingen oppvask og så blei de knallgode :)
SvarSlett