Sider

søndag 15. mai 2011

Litt oppdatering på ting og tang :)

Då må eg jo beklaga at det komme litt lite innlegg for tiå, men det går i ett her med husbygging, jobbing og familie så har rett og slett ikkje hatt tid!
Me har vært i huset heile helgå og jobba, men unntak av fredag for då va eg i ett kjempe kjekt fagdagmøte med reker og vin, blei litt planlegging faktisk og, det va fantastisk kjekt og morsomt!! Så det må me virkelig gjenta!
Men i huset har med og Vår Amalie grunna kjøkken, stue og gang så førsteetasje e altså ferdig for den "skikkelige" fargen :D Kim har vært kjempe flink med å sparkla heile andre etasje pluss der kjølerommet ska ver og halve kjøkken! Han har til og med fått satt inn spottå i stuå, og det blir jammen fint hos oss :D Nå ska det ble spennande og få malt med farge og se koss rommå blir :D Blir nok dessverre ikkje før på torsdag me får heve oss rundt igjen for det går i ett med jobbing og 17. mai ska me vist og få tid t :) men kim ska nok ner på mandag kveld og gjør etteller aent så Kim kan :)

På tirsdag hadde Edvard avslutting med koret så han går i, de hadde det i kirka og det va masse folk som kom for å hørra på de :) Å de va jo så kjempe flinke! kan tro hu mor som satt på første rad grein og grein så eg lure kanskje på om Edvard fekk litt traumatisk opplevelse hehe :)  Sto vel å lurte på kofor mammen satt og grein og lo om kverandre når han sang!! Men det e jo så herligt når ungane står og opptrer og synge for harda livet! Eg klare ikkje holda meg ihvertfall :) Ittepå va det kirkekaffe med masse gode kaker og sosialt samvær :)

Ellers e det vel egentlig ikkje så mye så har skjedd her i huset uten om dagligdagse ting... Eller forresten verdens beste niese blei ett år 11. mai :D STORSTAS va det, prinssesse bursdag med kroner og ein heile haug med kaker! Det va til og med fisking itte godtepåser, men hovedpersonen va ikkje fryktelig opptatt av det følte eg... men de andre ungane syns det va kjempe kjekt! Lille gullet fekk jo si heilt egen sjokoladekake hu fekk grisa med så eg tror nok hu likte det :) Så veldig fornøyd ut ihvertfall :D
12. mai hadde mor bursdag, va ikkje like mye prinsessebursdag der i gården, men me fekk pizza og kake, kakene va til og med så forseggjort at hu hadde pakka de inn i plastikkformer og greier!! Så flinke e ikkje eg når eg bake :p!!

I mårå ska 17. mai feiras i barnehagen og ungane ska gå i tog! Glede meg t å se de, regne med det e de så komme t å synga høgast.... eller kanskje ikkje :) men stas e det uansett!!

1 kommentar:

  1. Kan tenka du va stolte når han sang ja :)
    Og så må du legga ud litt bilder så me nysgjerrige "naboene" får se kossen d bler :)

    SvarSlett

Vennligst legg igjen en kommentar hvis du har noe på hjertet :D