Sider

mandag 5. mars 2012

Sitteunderlag :D

 Jeg var på Obs her om dagen og handlet da jeg så det hang utstilling på sitteunderlag strikket som det norske flagg og oppskrift. Siden mine kjære foreldre skal til Rupholding på skisyter VM så passet det perfekt å lage som reisegave :)
Jeg kjøpte 7 nøster med Cortinagarn (tovegarn), 4 røde, 2 hvite og 1 blå. Og strikket 80 masker på pinne nr. 8. Rødt i 42 pinner, 10 hvite, 16 blå, 10 hvite og 42 røde.
Så måtte jeg jo tove dette, og det har jeg aldri gjort før. Men heiv det i maskinen på vanlig program på 40 grader sammen med ett par andre plagg for å hjelpe det og tove. Jeg brukte ca 1 ss med milo. Siden jeg aldri har tovet før i min maskin så åpnet jeg med jevne mellomrom for å se hvordan det gikk, og etter bare en halvtime var det ferdig!
Det har ligget til tørk på badegulvet frem til i dag, da rullet jeg det sammen og festet en knapp på baksiden, samt en trådbit slik at det kan festes sammen og lettere og bære med seg :)
Det gikk veldig fort å strikke dette, siden det er stor pinne og tykt garn, men jeg syns det ble litt stress siden jeg måtte strikke under tidspress, men likevel fornøyd med hvordan mitt første sitteunderlag ble :D

Håper bare at det funker også nede i snøen i Tyskland :D

Forresten når jeg søkte litt rundt på nett etter sitteunderlag av norske flagg så såg jeg at  det tydeligvis er noen som mener at det norske flagg ikke skal sittes på, så til de som bekymrer seg for det, så kan jeg betrygge dere med at min mor har lovet hun skal sitte veldig fint på det, og fise minimalt hehe så satser på det går greit ;) også som min kjære mann sa, det er jo ikke det norske flagg, det er mer for en vimpel å regne siden det ikke er kors :D


2 kommentarer:

 1. Ååååå så fint det var!! :D Tipper mamsen din var kjempefornøyd!!
  Og ang det å sitte på flagget...dette er jo for guds skyld et SITTEunderlag! Hadde vært noe annet om du tok et flagg som hang på slottet og sydde om til en kjole liksom!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, har nå litt igjen før eg blir så dreven som deg, men kjekt å holde på med litt :) Eg tror mor e fornøyd, men de har ikkje hatt mulighet t å bruke det så mye :D
   Alltid någen som har någe de sko ha sagt på det meste vett du ;)

   Slett

Vennligst legg igjen en kommentar hvis du har noe på hjertet :D