Sider

lørdag 26. oktober 2013

Boktips!!

For en stund siden kjøpte jeg en bok bare for å ha noe å drive med, den har bare blitt liggende for jeg har hatt så mye annet å drive med. Men sist uke så bestemte jeg meg for å bare få det gjort. Kan tro jeg angrer på at jeg ikke har lest den for lenge siden! En utrolig kjekk bok! Jeg er ikke den som ofte griner av bøker, men denne gangen har tårene trillet mer enn en gang for å si det slik :P

Den kan egentlig være litt forutsigbar og det er jo en skikkelig jentebok, men det gjør ingenting for jeg syntes den er ett must å ha lest.

Så hvis du vil ha en bok som er lettlest og fengende så løp og kjøp denne boken!!


"Like før andre verdenskrig bryter ut, bor det unge paret Olivia og Harry Crawford på Wharton Park. Når krigen kommer, må Harry forlate familien for å kjempe for landet sitt. Skjebnesvangre hendelser skal komme til å få konsekvenser også for de neste generasjonene. Handlingen foregår både i England og Thailand."
Hvis noen har gode boktips til meg så tar jeg i mot med stor takk! Jeg er ikke noe flink til å handle bøker av meg selv, ender som regel opp med noe jeg aldri leser ;)
  


4 kommentarer:

 1. "Tilbake til Tall Oaks" må du lesa! Eg sleid me å legga den i fra meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tips! ska kjøpe fortløpende ;)

   Slett
 2. Svar
  1. Kjøpte den i dag :D glede meg t å ta fatt!!

   Slett

Vennligst legg igjen en kommentar hvis du har noe på hjertet :D