Sider

onsdag 13. april 2011

Fine været og beine veien :)

Nå må jeg virkelig si at jeg gleder meg til helg!!!! Vi skal i campingvogna, endelig etter flere helger som har forsvunnet i vasking, jobbing og forbedring av huset til selging og visning. Men nå har jeg fri fra både jobb og hus så nå skal vi endelig nyte livet som familie i våres lille ferieparadis (?) :) Det er ikke så store greiene og kanskje ikke så eksotisk, men det er våres fristed!
Jeg håper været holder seg slik det har vært i dag her i Stavanger for da blir livet virkelig verdt å leve! Håper vi endelig får noe fisk, har enda til gode å få den store fangsten etter vi kjøpte oss "ny" båt...men kanskje dette er helga det skjer! Regner med at det blir litt bålkos også på kveldene!
Vi tar i denne omgang ikke turen for påsken, vi må nok hjem på søndag og hjelpe til med å holde Norge i gang frem til onsdag... da kan vi reise tilbake til campingvogna! Skal bli så kjekt!!!!
Forteltet skal også få luftet seg for første gang og regner med at teltet gleder seg like mye som vi siden det ikke er blitt brukt på flerfoldige år av de tidligere eierne, så vi har mått ha det på en liten oppshining i form av nye sømmer o.l. Du skal se det får seg en liten vask og kanskje litt impregnering i løpet av disse ferie dagene :)
Uansett skal det ihvertfall bli godt og komme seg vekk litt fra husarbeid og det som ellers krever deg når du er hjemme! Bare være sammen med ungene, leke seg i vannkanten, se etter krabber og småfisk, sette litt krabbeteine og få svidd litt pølser på bålet! Og er vi heldige kan vi sitte utenfor vogna på kvelden og nyte ett glass vin :D

Dette blir guuuuuud :)

1 kommentar:

Vennligst legg igjen en kommentar hvis du har noe på hjertet :D