Sider

tirsdag 5. april 2011

Husbygging og første besøk på legevakten for miniprinsen

Da har vi startet på vår første egeninnsats del som består av elektrikkerdelen, heldigvis for meg så er min kjære elektrikker så vi slipper relativt billig unna den delen av husbyggingen, men det betyr jo litt tid som går vekk fra familiekos og husrengjøring/rydding. Hele helgen har vi holdt på nede i huset og vi har storkost oss, endelig er vi i gang :)
I går skulle vi også ned noen timer i den tro at hvert minutt teller :) Mine foreldre som har vært fantastisk flinke og stille opp og se til ungene i denne tiden var der nede for å hjelpe med å se til ungene, de tok med seg Ebbab og Bo inn i sitt hus (de bygger på nabotomta), der fant Ebbab ut at han skulle hoppe på noen glavaruller som lå på gulvet, han falt og slo øyret sitt i vinduskarmen noe som resulterte i at øyret "revnet" litt fra hodet, så da var det jo legevakten neste da. Det viste seg at vi bare trenger å vaske det og holde det rent så vil det gro av seg selv, så da slapp han heldigvis unna å bli sydd (i denne omgang)

Når det gjelder husbygginga så er rørlegger på plass i dag så nå begynner det virkelig gå fremover!! skal bli virkelig deilig å få flytte inn i våres splitter nye hjem! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vennligst legg igjen en kommentar hvis du har noe på hjertet :D